Stockholm mitt i veckan

I tisdags eftermiddag satte jag och mina kollegor oss på tåget till Stockholm. Enligt företagets policy så ska alla resor bokas i första klass. När jag klev på tåget så hälsade en tågvärdinna mig välkommen med mitt namn och visade mig till mina två platser. Kort därefter kom hon ut med mat och dricka.
 
(null)
 
Tre timmar senare så anlände vi på hotellet. Här är mitt lilla hotellrum. Jag och Alexander tog en sväng till rooftopbaren innan det blev dags för sängen.
 
(null)
 
Syftet med resan var nämligen att gå på en momsutbildning. Det var definitivt den bästa utbildningen jag har varit på. Kursledarna varvade teori med uppgifter och ställningstaganden vilket jag alltid tycker är intressant. 
 
(null)
 
Utbildningen hölls i Operakällaren. På lunchen så fick vi tillfälle att knyta an till kollegor från andra delar av landet vilket var kul.
 
(null)
 
Två dagar senare var min hjärna så fullproppad den kunde bli och vi begav oss hem. 
 
Det roligaste var att Mia hade en utbildning i Stockholm samma vecka och bokat samma hotell. Så på onsdagskvällen när min hjärna var som tröttast satte vi oss på mitt hotellrum och kollade på Bonde söker fru. 

Kommentera här: