Planer inför sommaren

 
I sommar ska jag och gänget på två konserter. Ed Sheeran på Ullevi i Göteborg och Beyonce & Jay-Z i Köpenhamn. Det kommer att bli så kul! 
 
 
Vi, jag och Rikard, har inplanerade roadtrips i sommar. Jag gillar verkligen att åka bil på sommaren. Det är så mysigt,
 
 
Vi kommer att åka till Rikards sommarställe i Örserum. Hans kusiner från Italien besöker alltid Sverige en vecka varje sommar och då brukar släkten på hans pappas sida att samlas på sommarstället. Vi spenderar tiden med att spela fotboll, hoppa studsmatta och bada. 
 
 
Vi kommer även att åka en sväng till sommarstället på Ljusterö. Detta är min favorit. Älskar att vakna upp i stugan, sätta mig på altanen med frukost och sedan springa ner till bryggan för ett dopp. 
 
 
Sist men inte minst, kommer vi såklart att åka till Oskarshamn! Oskarshamn är definitionen av sommarstad. Älskar närheten till allt och alla samt havet.
 
 
Madde kommer att komma hem från Skottland! Som vanligt kommer vi att grilla hemma hos mina föräldrar, lyssna på Maddes skönsång i kombination med min brors gitarrspelande efter en dag vid havet. 
 
 
Vi kommer att bada. Givet! Ingen sommar utan bad. Vi ska ha en dagsfest hemma hos Jelle där Jelle ska servera oss med mat och musik. Hehe. 
 
 
Men eftersom att Rikard och jag valde att ta vår semester i augusti så kommer vi att spendera en stor del av tiden i Jönköping. Jönköping som blir så fint under sommaren.
 
 
Och enligt rutin så kommer jag mina utgifter att ökas drastiskt under sommarmånaderna. Mat på restauranger och drinkar när sommaren är som bäst. 
1 Ida Lindborg ♡:

skriven

åh vad roligt!!!

2 Carolina:

skriven

Åh vad mysigt!! Det låter som en underbar sommar som du kommer att ha :D

Kommentera här: