Lördagen i Göteborg!

 
Klockan 9 på lördagen så befann jag och Lena oss i hallen för att se Filip spela än en gång. Vi lyckades inte att lura med oss resten av gänget. Hehhe, vissa mådde sämre än andra. Efter matchen så tog vi oss tillbaka till Beccas lägenhet. Där vi vilade i några timmar innan vi beslutade oss för att gå på stan.
 
 
Och vår planerade shoppingrunda tog slut när vi insåg att vi inte klarade av att röra oss i takt med den massiva folkmängden. Så vi köpte sushi och satte oss i parken. Jag snapchatade en bild på sushin till Rikard. Han svarade "really... again???". Efter den måltiden så insåg jag och Jelle att vi hade ätit sushi tre dagar i rad. New record haha.
 
 
Senare på kvällen så gjorde vi oss redo med cava och dans i Beccas kök! 
 
 
Sist så hamnade vi på Yaki-da där vi dansade tills svetten rann och våra fötter inte orkade mer dvs till halv fyra på natten. Jag, som aldrig brukar kunna vara vaken efter 22, blev galet överraskad när jag såg klockan.  De här tjejerna bidrar med energi bara genom att finnas i närheten. Som Sabina Dumba sjunger "It's so effortless". Maj har alltid varit den bästa månaden på året, och i år var inget undantag. 

Kommentera här: