The last days from my iphone

 
Dagarna går verkligen i ett. Här är en bild från min och Williams avskedsfika förra måndagen. Vi beställde en choklad marsipanstårta och en laktos-och glutenfri tårta. Det var så gott! Visste faktiskt inte att marsipantårtor gick att beställa i choklad. 
 
Innan jag gick så skickade jag ut ett avskedsmail till mina kära kollegor i Sverige. Listan blev mycket längre än vad jag förväntat mig. Det är sjukt hur många man hinner lära känna på två år. Fick så gulliga svar tillbaka. Bland annat detta. Åhh, det sticker till i hjärtat när jag tänker på dem. <3 
 
 
Men trots detta avsked så var jag glad och beredd på nya äventyr! Här är en bild på mig utanför byggnaden.
 
 
Här är alla presenter och buketter jag fick från mina söta kollegor. Allt var verkligen on point! Mina kollegor känner mig verkligen bra. ;)
 
 
Till min avskedsfest så förberedde vi bland annat jelloshots och massa lekar. Lekar som beerpong, som ni kan se i bakgrunden. 
 
 
Vi (jag och mina hjälpredor) bjöd även på äppelpajshots. Det blev så lyckat! Tyvärr lite för lyckat... 
 
 
Resultatet av alla shots kändes dagen därpå. Men eftersom Becca var på besök så firade vi till det med våffelfrukost! 
 
 
Senare på eftermiddagen så kändes det som att mitt huvud skulle explodera. Så jag köpte hämtmat och satte mig i Lenas soffa. Det var så gott! 
1 MADDISENJ.SE:

skriven

Kul att få se lite från telefonen. Tårtan såg magiskt god ut :D

Svar: Ja, den var såååå god!!!! Dreglar i tanken p åden nu. :)
Linda Ph

2 Josephine:

skriven

Vilka härliga foton! :) Mums med tårta, riktigt fint avskedsfika. Och hämtmat är ju bäst när man inte mår så bra eller orkar fixa nåt.

Svar: Ja, precis! :)
Linda Ph

Kommentera här: