Beautiful Trinidad

 
Nu delar jag med mig några ytterligare mobilbilder från staden Trinidad. Hoppas ni inte har tröttnat. Det sägs att denna stad är det äkta i Kuba. Det kan jag absolut hålla med om. Här dricker vi mojitos i den urkända musiktrappan. Här spelas det livemusik från eftermiddagen inpå nätterna och många dansar med. 
 
 
Så här mysiga såg de flesta resturanger ut. Denna restaurang ägdes då av staten, vilket man kan se på antalet sittplatser. En privatägd restaurang fick endast ha 12 sittplatser som högst. Skillnaden på privatägda och statliga var importeringen av mat. Kuba importerar inte mycket när det gäller varor. Statliga restauranger hade ofta pasta, pizza och pommes på menyn men de privatägda endast hade ris med kyckling eller fisk. 
 
 
Många kvällar satte vi oss och tog en drink/öl. Så otroligt avslappnade att sätta sig någonstans ute i värmen, istället för att spendera kvällen i soffan. Jag beställde Trinidad Special denna kväll. Rekommenderar inte den. Den drinken bestod av likör, vodka och likör. 
 
 
Ena kvällen på det lokala boendet så bjöd värdfamiljen oss på middag och som underhållning så bjöd de in två tjejer som spelade och sjöng för oss. I Kuba är musik väldigt viktigt och ingår i deras skolplan. Vi fick även veta att skolan är gratis för alla och detta är oavsett hur länge du studerar. 
 

Kommentera här: