Lunch på Basilika, Rocksjön och sommarfest på jobbet!

Det bästa med det nya jobbet är att jag kan bestämma mitt egna schema. Varje fredag slutar jag därför klockan 12. Så underbart! Denna fredag var inget undantag. Jag mötte därför upp Lena och Luna för lunch på den nya asiatiska restaurangen Basilika. Därefter cyklade jag och Lena till Rocksjön där vi spenderade två timmar i solen.
 
 
När de två timmarna hade gått så begav jag mig tillbaka till arbetsplatsen för sommarfest. Personalföreningen serverade alkohol och mat. Sedan blev det även en tipsrunda där jag visste bland annat att Astrid Lindgren är ansiktet på 20-lappen och att Dwayne "The Rock" är rösten till en karaktär i Moana. Det ni!
 
 
Och balkongen är nog det bästa just nu. I all denna härliga sommarvärme. Här satt vi in på småtimmarna och bara myste.
 
 
Till slut hämtade mannen upp mig och himmeln var fortfarande så underbar blårosa. Även om sommarfesten var mysig så skiljde det sig från mina tidigare arbetsfester i mån av alkoholsintag. Hehe, vill bara minnas Ronja och Adina som shakeade sina rumpor framför julgranen på kontoret. Och jag som ständigt serverade Ronja med vatten under kvällen, men egentligen var det Alexander som serverade mig med vatten. 

Kommentera här: