En helg i Skåne med Jay-Z & Beyonce

 
I lördags tog jag och syrran tåget till Skåne för att se Beyonce & Jay-Z! Konserten var i Köpenhamn men vi valde att bo på hotell i Malmö. Inför konserten så laddade vi upp med sushi och cider på hotellets terass.
 
 
Och det var så galet bra!!! Jag skreksjöng hela konserten och tyvärr så hör man det på alla Lenas inspelades videos. Heheh karma. 
 
 
De körde allt från gamla till nya hits. Det bästa var ju såklart när Beyonce & Jay-Z sjöng"Crazy in Love" och "Forever Young". Låtar som man har växt upp till och nu får chansen att uppleva det live!?!!? Jag är så avundssjuk på alla som är på Beyonce & Jay-Z i Stockholm idag. Önskar verkligen att jag kunde vara där och uppleva konserten igen.
 
 
Dagen därpå så stod jag och Lena först i kön till Emporia. Vi hade ett tight schema och ville hinna med allt. Jag köpte en stickad tröja på rean och en morgonrock (som jag nu sitter i). Morgonrocken är nog årets köp! Så himla skön. 
 
 
Anledningen till vårt tighta schema, var bordet vi och Kaj hade bokat på den vietnamesiska restaurangen Nam Do. Så gott! Vi åt alldeles för mycket och snabbt. Om ni har vägarna förbi Malmö så måste ni äta på restaurangen! Jag dreglar fortfarande när jag ser bilden. Som tur är så åker vi hem till mina föräldrar i helgen så får njuta av vietnamesisk mat ytterligare en gång. ;)