Lägenhetsköp, vegansk mat & jobbförändringar

Tänkte uppdatera er med vad som sker/händer i mitt liv.
 
1. Lägenhetsköp
Jag och mannen har sedan i somras kollat på bostadsrätter. Det går sådär. Vi har väl varit på tiotal visningar men har inte riktigt hittat "the one". Eller nu ljög jag. Den allra första lägenheten, vi kollade på, blev jag och Rikard blixtförälskade i. Men eftersom det var den första lägenheten vi kollade så beslutade vi oss för att fortsätta jakten. Typiskt min tur. Det positiva är att vi nu vet vad vi söker.
 
Längtar till jag får måla vårt sovrum mörkblått!
 
2. Vegansk/vegetarisk mat
När jag kom hem från USA i juli så hade Rikard blivit vegan efter att ha sett många hemska dokumentärer. Jag blev såklart påverkad och numera äter vi ca 70% vegetarisk eller vegansk mat. Någon enstaka gång under veckorna så äter vi fisk och/eller kött. Jag gillar verkligen denna förändring. Innan jag ändrade min kost så uttryckte jag mig med orden "aldrig i livet att jag kan leva utan kött" men nu har jag ändrat uppfattning. Numera så känner jag mig aldrig "tung i kroppen" efter en måltid. Jag känner mig piggare. Rikard sover dessutom mycket bättre.  
 
3. Förändring i min arbetsroll
Sedan jag började arbeta på Evry i april förra året så har jag bytt roll tre gånger. Jag har gått från projektekonom till divisionsansvarig över Syd, business group-ansvarig över Göteborg och nu till slut marketing unit-ansvarig Digital Services. I praktiken innebär det att jag kommer få ett större ansvarsområde. Spännande arbetsplats!