Part 2 of 2016

 
juli hade jag två veckors semester. Såg Beyonce & Coldplay Live i samma månad. Hängde dag och natt vid Vättern. Åkte hem till Oskarshamn för att träffa min efterlängtade bf Madde. Blev bjuden på en weekend på Hooks Herrgård av mannens föräldrar. 
 
 
Det är nästan så att jag vill slå mig själv när jag skriver den här meningen. Men trots att jag såg Beyonce live (OMG!!!) så tycker jag att Timbuktus konsert i augusti var sommarens bästa höjdpunkt. Han är definitionen av sommaren för mig. När man hör Timbuktu i högtalarna en sommarkväll så finns det inte mycket som slår den känslan. Sedan att jag och syrran lyckades komma in som ungdomar på Skärgårdsfestivalen och betala 400 kr mindre var också ett mega +++. 
 
 
Sedan kom mysiga september. Vi begav oss till Göteborg för att umgås min bf. Från att dansa till Spice Girls i ett kök med endast tre stolar så hamnade vi på ett rooftop i en av Göteborgs finaste lägenheter. Och det var som att sommaren försvann i och med den helgen. Därefter var det back to reality. Jag började spela basket igen. Jobbet var igång. Den dagliga rutinen kickade in och alla "måsten" var uppbokade i kalendern.