The story of us

 
För ett år sedan så väntade jag på tågstationen på att Rikard skulle komma. Det var torsdagkväll och jag hade precis slutat kvällspasset. Lyckligtvis så matchade Rikard det perfekt och hans tåg kom inrullandes klockan 22.15.
 
Jag kommer fortfarande ihåg alla känslor när jag väntade på honom. Jag var så galet nervös och pirrig i hela kroppen. Jag tänkte bara på hur jag skulle bete mig mot honom. För vi båda visste att detta besök skulle urskilja sig från de andra besök. Vi hade 3,5 dagar på oss att umgås, åka till min hemstad och träffa min familj för första gången.
 
Den sommaren jobbade jag så sjukt mycket att mitt arbetschema endast tillät mig att var ledig en helg per månad. Rikards schema var annorlunda då han jobbade endast mån - fre i Stockholm. Så när jag sa att jag hade lovat min familj att åka hem under min enda lediga juli helg, så sa Rikard att han gärna hängde med mig hem. Men jag hade aldrig trott att han skulle hänga med.
 
Men från den helgen så blev han min. Det gick från torsdagkväll till söndag helt plötsligt. Hela helgen var ja, underbar. Det var solsken och 25 grader varje dag. Vi badade på dagarna, grillade på eftermiddagen och festade på kvällarna. Det var sommar och jag var tillsammans med världens finaste man.
 
För ett år sedan så gick jag och Rikard till att bli "vi" och jag har inte ångrat en enda sekund av det. Varje gång jag har uppfattningen att det är omöjligt att älska denna man något mer så ändras min uppfattning.