nya pjs och önskelista till Black Friday

 
Alla som har besökt mig i min lägenhet vet att den antingen är galet varm eller kall som en isbit. Det är inget mittemellan. I helgen passade jag därför på att köpa dessa fina pyjamasbyxor i fleece. Så sköna och varma! Jag ska verkligen passa på och köpa ett par till under Black Friday. Sedan funderar jag även på att köpa ett oljeelement och en "wake up light" väckarklocka. Blev sugen på att köpa väckarklockan efter att min lillkusin pratade så bra om den. 

Kusinhelg i Jönköping

 
För några månader sedan bestämde vi oss tjejkusiner för att träffas en helg i Jönköping, och i fredags kom äntligen den efterlängtade helgen! Vi åt på Tokyo18 (ja, igen) eftersom att vår minsting Lisa älskar sushi lika mycket som mig. Hehe. Vi beställde in 80 bitar och vin. Sedan flöt helgen på väldigt bra. Vi spenderade tiden med att äta eller prata. Det var så kul att ha dem här! Jag längtar redan till nästa kusinträff i Lund. <3 

Stockholm mitt i veckan

I tisdags eftermiddag satte jag och mina kollegor oss på tåget till Stockholm. Enligt företagets policy så ska alla resor bokas i första klass. När jag klev på tåget så hälsade en tågvärdinna mig välkommen med mitt namn och visade mig till mina två platser. Kort därefter kom hon ut med mat och dricka.
 
(null)
 
Tre timmar senare så anlände vi på hotellet. Här är mitt lilla hotellrum. Jag och Alexander tog en sväng till rooftopbaren innan det blev dags för sängen.
 
(null)
 
Syftet med resan var nämligen att gå på en momsutbildning. Det var definitivt den bästa utbildningen jag har varit på. Kursledarna varvade teori med uppgifter och ställningstaganden vilket jag alltid tycker är intressant. 
 
(null)
 
Utbildningen hölls i Operakällaren. På lunchen så fick vi tillfälle att knyta an till kollegor från andra delar av landet vilket var kul.
 
(null)
 
Två dagar senare var min hjärna så fullproppad den kunde bli och vi begav oss hem. 
 
Det roligaste var att Mia hade en utbildning i Stockholm samma vecka och bokat samma hotell. Så på onsdagskvällen när min hjärna var som tröttast satte vi oss på mitt hotellrum och kollade på Bonde söker fru.