En bra torsdag; Massage, gratis mat och balkonghäng

 
Idag efter jobbet så cyklade jag till stan då jag hade en massagetid på Hudoteket (yey friskvårdsbidrag!) och därefter begav jag mig till Lena för att trycka i mig vietnamesiska sommarrullar som hon hade lagat. Hehe, så skönt och gott! Sedan satte jag mig på balkongen tillsammans med boken "Sista Vakten" med Stephen King. Nu börjar mina axlar att värka efter massagen. Åhh, det kommer att kännas i kroppen imorgon.

Stockholm, Farang och relax

 
I fredags efter jobbet begav jag och Rikard oss till Stockholm/Täby för att umgås med hans familj. Jag och Rikard hade även bokat ett bord för en månad sedan på den populära restaurangen Farang.
 
 
Våra förväntningar var därför väldigt höga! Vi testade deras smakmeny "Farang" på sju rätter. Smakmenyn var en blandning av smaker från Vietnam, Thailand och Kina.
 
 
Det var så otroligt gott! Jag blev så uppslukad av maten att jag faktiskt glömde ta kort på de resterande fem rätterna. Varje rätt blev större och större så den sista rätten orkade faktiskt ingen av oss upp.
 
 
När vi kom ut ur restaurangen så var vi chockade över hur ljust det var. Detta är klockan 22 på kvällen. Så galet underbart! 
 
 
Att kunna gå hem utan jacka dessutom. Massa pluspoäng på det! 
 
 
Resten av helgen grillade vi och njöt av det fina vädret på altanen. Jag satt som alltid i skuggan. 
 

Räkmacka på Grännaberget

 
I lördags efter gymmet med Klenis (mitt nya smeknamn för Lena) så åkte jag och Rikard till Gränna för att besöka Grännaberget. Jag hade inte riktigt tänkt igenom mitt val av träningspass. Att gå 242 trappsteg efter ett benpass var brutalt.
 
 
På toppen av berget så beställde vi varsin räkmacka och dricka. Så fort vi satte oss vid bordet så kom servitrisen med två glas vatten samtidigt som han sa "det ser ut som ni behöver detta". Och ja, det gjorde vi.
 
 
Detta är den fina utsikten från berget. Rikard instruerade mig att ställa mig på stenen. För att jag skulle synas...