Nya Nike Air Force shoes!

 
Köpte ett par nya vårskor efter att min man, sneakerfan no 1, tvingade mig. Och jag är glad att han tvingade mig, för de är så sköna! 
 
 
 

Beautiful Trinidad

 
Nu delar jag med mig några ytterligare mobilbilder från staden Trinidad. Hoppas ni inte har tröttnat. Det sägs att denna stad är det äkta i Kuba. Det kan jag absolut hålla med om. Här dricker vi mojitos i den urkända musiktrappan. Här spelas det livemusik från eftermiddagen inpå nätterna och många dansar med. 
 
 
Så här mysiga såg de flesta resturanger ut. Denna restaurang ägdes då av staten, vilket man kan se på antalet sittplatser. En privatägd restaurang fick endast ha 12 sittplatser som högst. Skillnaden på privatägda och statliga var importeringen av mat. Kuba importerar inte mycket när det gäller varor. Statliga restauranger hade ofta pasta, pizza och pommes på menyn men de privatägda endast hade ris med kyckling eller fisk. 
 
 
Många kvällar satte vi oss och tog en drink/öl. Så otroligt avslappnade att sätta sig någonstans ute i värmen, istället för att spendera kvällen i soffan. Jag beställde Trinidad Special denna kväll. Rekommenderar inte den. Den drinken bestod av likör, vodka och likör. 
 
 
Ena kvällen på det lokala boendet så bjöd värdfamiljen oss på middag och som underhållning så bjöd de in två tjejer som spelade och sjöng för oss. I Kuba är musik väldigt viktigt och ingår i deras skolplan. Vi fick även veta att skolan är gratis för alla och detta är oavsett hur länge du studerar. 
 

The last days from my iphone

 
Dagarna går verkligen i ett. Här är en bild från min och Williams avskedsfika förra måndagen. Vi beställde en choklad marsipanstårta och en laktos-och glutenfri tårta. Det var så gott! Visste faktiskt inte att marsipantårtor gick att beställa i choklad. 
 
Innan jag gick så skickade jag ut ett avskedsmail till mina kära kollegor i Sverige. Listan blev mycket längre än vad jag förväntat mig. Det är sjukt hur många man hinner lära känna på två år. Fick så gulliga svar tillbaka. Bland annat detta. Åhh, det sticker till i hjärtat när jag tänker på dem. <3 
 
 
Men trots detta avsked så var jag glad och beredd på nya äventyr! Här är en bild på mig utanför byggnaden.
 
 
Här är alla presenter och buketter jag fick från mina söta kollegor. Allt var verkligen on point! Mina kollegor känner mig verkligen bra. ;)
 
 
Till min avskedsfest så förberedde vi bland annat jelloshots och massa lekar. Lekar som beerpong, som ni kan se i bakgrunden. 
 
 
Vi (jag och mina hjälpredor) bjöd även på äppelpajshots. Det blev så lyckat! Tyvärr lite för lyckat... 
 
 
Resultatet av alla shots kändes dagen därpå. Men eftersom Becca var på besök så firade vi till det med våffelfrukost! 
 
 
Senare på eftermiddagen så kändes det som att mitt huvud skulle explodera. Så jag köpte hämtmat och satte mig i Lenas soffa. Det var så gott!