En helg i Skåne med Jay-Z & Beyonce

 
I lördags tog jag och syrran tåget till Skåne för att se Beyonce & Jay-Z! Konserten var i Köpenhamn men vi valde att bo på hotell i Malmö. Inför konserten så laddade vi upp med sushi och cider på hotellets terass.
 
 
Och det var så galet bra!!! Jag skreksjöng hela konserten och tyvärr så hör man det på alla Lenas inspelades videos. Heheh karma. 
 
 
De körde allt från gamla till nya hits. Det bästa var ju såklart när Beyonce & Jay-Z sjöng"Crazy in Love" och "Forever Young". Låtar som man har växt upp till och nu får chansen att uppleva det live!?!!? Jag är så avundssjuk på alla som är på Beyonce & Jay-Z i Stockholm idag. Önskar verkligen att jag kunde vara där och uppleva konserten igen.
 
 
Dagen därpå så stod jag och Lena först i kön till Emporia. Vi hade ett tight schema och ville hinna med allt. Jag köpte en stickad tröja på rean och en morgonrock (som jag nu sitter i). Morgonrocken är nog årets köp! Så himla skön. 
 
 
Anledningen till vårt tighta schema, var bordet vi och Kaj hade bokat på den vietnamesiska restaurangen Nam Do. Så gott! Vi åt alldeles för mycket och snabbt. Om ni har vägarna förbi Malmö så måste ni äta på restaurangen! Jag dreglar fortfarande när jag ser bilden. Som tur är så åker vi hem till mina föräldrar i helgen så får njuta av vietnamesisk mat ytterligare en gång. ;) 

Glad midsommar!

 
Jag borde verkligen börja fotografera mer med systemkameran. Jag ogillar verkligen dålig kvalité på bilder men är samtidigt för lat för att hämta systemkameran. Jag ville mest visa min nya fina kjol och önska er alla en Glad midsommar! 

Födelsedagsfirande med cava!

 
I helgen var jag och Rikard på en blixtvisit i Stockholm för att fira Rikards morfar Bertils 85 årsdag! Bertil hade bokat ett rum på restaurangen Ulla Winbladh där vi blev bjudna på tre rätters, vitt vin och cava som aldrig tog slut. 
 
 
I födelsedagspresent fick Bertil bland annat en whiskeyflaska på tapp. Tydligen kan man beställa dessa från Systembolaget. Så nu vet mina vänner vad de får i födelsedagspresent framöver. Hehe. Vodka-tapp. 
 
 
Dagen efter firandet hoppade vi i bubbelpoolen innan vi begav oss hem till Jönköping. Eftersom det var en sån kort visit så hann jag tyvärr inte träffa mina saknade kusiner. Och appropå kusiner så fick jag höra en JÄTTEnyhet från kusin Mia!!! Så glad för hennes skull! <3 <3 (Nej, hon är inte gravid.)