Glad midsommar!

 
Jag borde verkligen börja fotografera mer med systemkameran. Jag ogillar verkligen dålig kvalité på bilder men är samtidigt för lat för att hämta systemkameran. Jag ville mest visa min nya fina kjol och önska er alla en Glad midsommar! 

Födelsedagsfirande med cava!

 
I helgen var jag och Rikard på en blixtvisit i Stockholm för att fira Rikards morfar Bertils 85 årsdag! Bertil hade bokat ett rum på restaurangen Ulla Winbladh där vi blev bjudna på tre rätters, vitt vin och cava som aldrig tog slut. 
 
 
I födelsedagspresent fick Bertil bland annat en whiskeyflaska på tapp. Tydligen kan man beställa dessa från Systembolaget. Så nu vet mina vänner vad de får i födelsedagspresent framöver. Hehe. Vodka-tapp. 
 
 
Dagen efter firandet hoppade vi i bubbelpoolen innan vi begav oss hem till Jönköping. Eftersom det var en sån kort visit så hann jag tyvärr inte träffa mina saknade kusiner. Och appropå kusiner så fick jag höra en JÄTTEnyhet från kusin Mia!!! Så glad för hennes skull! <3 <3 (Nej, hon är inte gravid.) 

Nya träningsskor och sneakers

 
I lördags begav jag och mannen oss till Footlockers för att han hade spanat in ett par skor (ja, igen). För mig så resulterade besöket i två par skor. Ett par dundersköna träningsskor som jag invigde idag på gymmet. 
 
 
Och dessa rosa sneakers på rean. Jag har aldrig ägt skor av märket Asics tidigare vilket är ett misstag. De är så otroligt sköna!