Mina tankar gällande lägenhetsköpet

 
Jag har funderat ett tag på detta. Att köpa lägenhet. En lägenhet som inte är klar förrän år 2020. Det är sjukt jobbigt! Här sitter jag och suktar för en lägenhet som jag bara kan titta på genom dess planritning. Under tiden så kan jag inte köpa/uppdatera våra möbler eftersom att jag inte vet hur det kommer passa in i vår nya lägenhet. Hur ska jag kunna stå ut med våra möbler i två år till??! Vår "samling" av möbler består av möbler vi fick när vi blev studenter. Ingen bra kombination alls.
 
Men trots allt detta så är jag så superpepp!!! Har stora planer för vår nya lägenhet! Önskar bara att de två åren kunde susa förbi. 
 
Om ni har missat mina inlägg om lägenhetsköpet så kan ni läsa om dem här.  

Botemedel mot hosta?

 
Jag har en sådan äcklig hosta jag inte blivit av med. Har haft den sedan fredags. Tänkte att ingefära tillsammans med sushi och alkohol skulle dämpa hostan men det gjorde den inte. Det var i alla fall värt ett försök. Nu hoppas jag på att hostan försvinner tills helgen. För då kommer mina tjejer på besök! 

Förra helgen i bilder; skaldjur och pulkaåkande

 
Jag skulle ha postat detta förra veckan men har inte hunnit/tagit mig tiden till det. Istället har jag suttit fastklistrad framför Bron.
 
Men i fredags efter jobbet så begav jag och mina kollegor oss till restaurangen Pescadores för en AW. Jag beställde in deras skaldjurstallrik och ett glas vitt. Havskräfta, musslor, färska och rökta räkor, och aoili. Så himla gott!!!! Dit ska jag absolut igen. 
 
 
På lördagen köpte jag och mannen oss varsin stjärtlapp. Vi har pratat så länge om att åka pulka, så när snön kom tillbaka så tänkte vi inte låta den gå till spillo! Efter vår hemlagade pizza och Bron-maratonet (jag dör så spännande!!!) så tog vi oss ut i mörkret för pulkaåkande. Jag skrattade konstant! Så barnsligt kul! 
 
 
På söndagen så var mannen iväg i Borås på match, och jag tvingade Lena att hänga med mig till pulkabacken en ytterligare gång. Skrattade så högt jag kunde. 
 
 
Min fina stjärtlapp.