Stopp 2: Tre dagar i Trinidad

 
Andra stoppet på resan var Trinidad. I den här staden/byn fanns det inga hotell så resegruppen delades upp på olika lokala bed and breakfast. Liknande airbnb. Vi hamnade hos en supertrevlig familj som hade byggt 4 gästrum med toalett och dusch.
 
 
Detta var vyn vi såg när vi klev ur våra rum. Jag och Rikard fick ett gult härligt rum. Rikards pappa fick ett eget rum, just för att han snarkar så högt. Hans rum var rosa.
 
 
Deras balkong/terass var outstanding. Här satt vi och spelade kortspel på kvällarna.
 
 
Grabbarna rökte även cigarrer som vi köpte i Havanna. Ingen av oss är rökare, men det är en speciell känsla att befinna sig i Kuba och röka kubanska cigarrer.
 
 
Vi utforskade den välbevarade byn. 
 
 
Såklart såg man dessa fina bilar överallt. 
 
 
Och färggladda byggnader. 
 
 
Vi hann även med att bada. Rikard och hans bror tillbringade mest tiden med att springa runt som småbarn i sanden. 
 

Mitt första virtuella corepass

 
Igår morse drog Rikard med mig till gymmet. Jag bestämde mig för att testa på deras virtuella corepass, eller CX Work som kallas på Nordic Wellness. Och jag gillade det! Även att man tappar den personliga kontakten med tränaren så är det asbra eftersom det är ganska snålt med pass på helger. Nu har de en möjlighet att utöka passtillfällena. 

Stopp 1: Tre dagar i Havanna

Jag har ännu inte smält resan och alla intryck. Stopp 1 av 3 var Havanna. Havanna överraskade mig rejält! Ni vet när man ser filmscener som kommer från Havanna och tänker "ja, så ser det säkert inte ut i hela Havanna". Men jo, det gör det faktiskt. Färggladda byggnader, amerikanare och dundertrevliga invånare som dansar konstant. 
 
 
Det här fina hotellet till höger bodde vi på. Fönstret ovanför den vita bilen var mitt och Rikards hotellrum.
 
 
En bild från vår balkong. 
 
 
Ser ni bilarna? Förstår ni hur coolt det var att vara omgiven bland dessa fina bilar?
 
 
Vi åkte med researrangören Albatross som hade planerade utflykter för hela resan. Det oväntade var att vårt resegäng bestod av 20 pensionärer + oss. 
 
 
Albatross hade arrangerat en härlig biltur vilket gjorde att vi fick åka runt i dessa bilar. Jag valde den rosa bilen såklart. 
 
 
Men eftersom att utflykterna gick i ett lägre tempo än vad vi väntat oss så bestämde vi oss för att utforska staden själva ena dagen. Den dagen gick vi 15,7 km. Mina ben var så svullna och döda. Kombination av promenaderna och flygresan. 
 
 
På kvällen hamnade vi på detta mysiga rooftopp där vi tog några drinkar. Såklart mojitos. 
 
 
En bild på staden från takvåningen. Åhh, vad jag blev kär i denna staden! Det var min absoluta favorit!!! Det är som att åka tillbaka 50 år i tiden. I en underbart välbevarad stad.