mitt liv just nu

 
Jag känner att livet susar förbi alldeles för snabbt nu. Jag har börjat på mitt nya jobb, jag har varit på kick off i Stockholm, jag har dansat med mina chefer, druckit en smutta för mycket och vi har fått en ny inneboende. Rikards syster har börjat plugga i Jönköping så hon bor hos oss tillsvidare. Jag har varit på AW med mina gamla och saknade kollegor. Jag har kramat dem hårt. Ätit alldeles för mycket. Haft dundervärk i ryggen. Jag har sjungit med till Håkan Hellström covers. Otippat! Jag har sjungit med Timbuktu covers. Mindre otippat. Mer väntat. I helgen är det lagfest. Nästa vecka ska jag arbeta med regionschefen. Hur kommer jag att klara mig?
 
Ja, detta är mitt liv just nu. Hundra tankar i ett. Jag återkommer när jag har samlat mig. 

Bye Summer!

 
Semestern är nu hastigt över. Jag har haft det så underbart den här sommaren. Verkligen njutit av tiden med mina nära och kära samt Sveriges fina sommarväder. Det känns tryggt att trilla tillbaka till vardagsrutinerna.

En tatuering senare

 
(null)
 
Jag glömde berätta om vårt lilla äventyr i fredags. Jag och mannen åkte till Mönsterås för att tatuera oss! Jag tatuerade in en basketboll i form av ett hjärta. Det är en tatuering jag har velat göra sedan jag var 16 år och såg filmen "Love and Basketball". Rikard tatuerade sin familjs personnummer på handleden. 
 
Och om det gjorde ont? JA! Men det gick relativt snabbt och jag är så nöjd med resultatet.