Framtida resor; USA & Sri Lanka

Det känns som att jag har halkat efter med uppdateringar i bloggen. Vanligtvis när jag uppdaterar så är det på grund av Becca som smsar "uppdatera nu". Så nu får ni till del av mina inplanerade resor! 
 
 
1. USA - New York
I höst planerar jag och mannen att åka till New York. Vi inväntar NBAs spelschema för nästa säsong innan vi köper biljetter. När vi ändå är där så vill vi passa på att se en bra match, eller ett bra lag. Men först måste denna säsong ta slut. Och det är så spännande!!! Ett av mina favoritlag är Utah Jazz där svensken Jerebko spelar i.
 
 
 
2. Sri Lanka
I mars 2019 åker jag och mannens familj till Sri Lanka i två veckor! Det har varit ett oändligt pusslande av scheman för Rikards mamma men nu verkar det som vi äntligen har fått till datum som vi alla kan åka iväg på. Det kommer att bli så häftigt!!! 
 
 
Om ni har varit på något av dessa ställen så måste ni absolut dela era tips! 

Träning & brunch på Avo-kado

Lördagen började vi med ett CrossCage-pass på Nordic Wellness i Malmö. Vi körde stenhårt i fyrtio minuter! Mina ben värkte nog ofattbart efteråt, men det berodde nog mestadels på backintervallerna jag och mannen sprang två dagar innan. Efter passet tog Golly oss till Avo-kado.
 
 
Så mysigt ställe. Det var så jättegott men jag älskar allt som innehåller färsk koriander och mango. 
 
 
En bild på mitt söta sällskap, Lena och Golly. 
 
 
Senare mötte vi upp Ramma och Kaj, som båda kom på besök från Danmark. Vi satte oss än en gång i Västra hamnen med en filt och glass. Där satt vi ute i några timmar tills magen började att kurra.
 
 
Då tog vi oss vidare till nästa matställe. Jag beställde pulled pork. Det var så gott!!! Det smälte i munnen. Denna blogg börjar att kännas som en matdagbok. Om jag någonsin undrar vad jag har för utgifter 2018 så kan jag följa det i bloggen i alla fall. 
 

Sushi, vin och Sam Smith

 
I fredags anlände jag och Lena till ett varmt och soligt Malmö. På tågstationen väntade denna fina tös. Vi begav oss genast till Västra hamnen med sushi, vin och solskydd (hehe, mycket viktigt). Där njöt jag av solen och sällskapet i timmar.
 
 
Senare på kvällen begav vi oss hem till Golly för att göra oss redo inför Sam Smith. Jag fick äntligen se hennes nya och fina lägenhet! Det får mig att längta ännu mer efter min och Rikards.
 
 
Sen tog vi tåget över till Köpenhamn för att se SAM SMITH! Det var jättemysigt, och jag fick äntligen höra låten "Stay with me" live!!! <3
 
 
Efter konserten begav vi oss tillbaka till Malmö, och det var fortfarande varmt ute!!! Förstår ni den känslan??? Så underbar känsla att inte frysa!