Avskedsmiddag för Amanda

Emellan jobb och basketträningar så hann jag och Lena träffa upp Amanda för en avskedsmiddag i onsdagskväll. Amanda flyttade nämigen till Ludvika igår pga nytt jobb. Jag fick googla vart staden låg när hon berättade att hon skulle flytta.
 
Vi bestämde oss för att äta sushi på den japanska restaurangen Tokyo18. Vi satt i två timmar ute och pratade om allt och inget samtidigt som vi njöt av den goda sushin. Innan vi splittades åt så fick Amanda ett paket av oss; en nyckelring med texten Jönköping och polkagrisar från Gränna. Jag fick en påse chips av henne. Kommer sakna henne då vi har kommit varandra nära under dessa år men som hon sa "jag kommer tillbaka". 
  
 
 

Macklemore ft Kesha - Good Old Days

 
Vaknade upp i torsdags och läste att Macklemore hade släppt en ny låt. Lyssnade på den direkt såklart, och jag älskar den! Den passar perfekt till mitt höstdepp. 

Johan Glans & Mean Girls

 
Som jag skrev i inlägget innan, så kom Becca i torsdags för att tillsammans se Johan Glans uppträda och vi skrattade sjukt mycket. Inte lika mycket som mannen framför mig dock. Jag trodde att han skulle slå i huvudet några gånger när han kastade bak sitt huvud av skratt. Men han klarade sig.
 
 
Och så här såg jag ut den större delen av Beccas besök. I min nya dundermysiga tröja från Zara. Hahaha, vilket kanske förklarar varför vimmelfotografen inte publicerade bilden på oss tre från kvällen.
 
Under besöket hann vi även med att gå på AW hemma hos Filip, kolla på Idol, gå på stan, Becca fick se mig och Lena spela (jag i ca 6 min innan jag blev utfoulad), äta pizza med flickorna och se Mean Girls med passoa drinkar. Perfekt avslut på vår lilla tjejhelg.