#MeToo

När jag var yngre så trodde jag att hörde tilll vardagen att låta ynkliga pojkarna (ni förtjänar inte att kallas för män) skrika plågord till en efter på gatan bara för att man inte reagerade på "så fin rumpa du har", att få en pojkes hårda kön tryckt mot en när man är ute och dansar med sina kompisar, att bli tagen på rumpan, att bli tagen på brösten bara för att det var en vinna en tävling som gick ut på vem som hann ta på flest bröst innan natten var slut. 
 
Så många bortförklaringar man har hört under åren "äh låt det vara, de är bara pojkar", "strunta i det", "du skulle ha varit mer tydlig". Så många gånger man har känt obehag i hela kroppen och fått dagen förstörd på grund av äckliga pojkar. ALDRIG IGEN! Ska aldrig lyssna på bortförklaringar för era patetiska händelser. 
 
Det som stör mig är att de ynkliga pojkarna kommer förmodligen aldrig själv förstå effekten av deras handlingar. Bara för att DU tar på någons rumpa eller bröst som ett skämt eller med ett leende på läpparna så betyder det INTE att det är okej. 
 
Jag hoppas att denna hashtagg uppmärksammas av dina vänner/bekanta/familj och att dem får dig att förstå handlingen. Jag hoppas att lagarna ändras. Jag hoppas att resurserna för sexualbrott ökas. Jag hoppas att flera personer vågar tala ut och prata om sina händelser. Jag hoppas att fler gärningsmän blir dömda. Jag måste hoppas att något bra blir av denna hashtagg, för efter att ha läst alla skräckhistorier så börjar jag tappa tron för mänskligheten.
 
 

Kommentera här: