En tur i Rhodos stad

 
Jag har glömt att visa er några bilder från Rhodos stad. Planen var att träffa upp min kusin Alexander och hans 4-åriga dotter som också befann sig i Grekland på charter. Men eftersom att hon hade planerat skattjakt, bio och disco så upptäckte jag och mannen staden själva.
 
 
Vi promenerade i tre timmar runt ön. Jag blev irriterad över att håret ständigt klibbade ihop sig pga av värmen och fuktigheten. Ett superhärligt i-landsproblem kan man tycka. 
 
 
Men till slut tog vi oss in i den gamla staden. Och mitt hjärta smälte. Det var så himla mysigt med slottsruinerna samt de små stånden längs varje gata och hörn. 
 
 
Den kända vallgraven som de inrett så fint. 
 
 
Det var inte riktigt så tomt i den gamla staden som det ser ut. En kort sekund efter så fastnade vi en stor turistgrupp. Men eftersom att grekerna äter sent på kvällen ca kl.19-20 tiden så blev det nästintill fullt på denna gata när mörkret kom.
 
 
Jag beställde moussaka och Rikard gyros. Sedan tog vi taxi tillbaka hem till hotellet. Jag fick med mig ett NBA linne, ett par kostymbyxor samt plånbok från Berskha. Och som alltid så köpte jag även med mig en kylskåpsmagnet. 

Kommentera här: