My first Christmas' Brunch

 
I helgen var jag och syrran i Solna för en planerad kusinhelg. Största delen av tiden tillsammans befann vi oss i Mall of Scandinavia där vi shoppade julklappar och kläder till oss själva (hehe). Lyckades tyvärr glömma min shoppingpåse med julklappar hemma hos Rikards familj. Detta trots att Lena pekade på påsen och sa "glöm inte din påse". Känns så typiskt. 
 
Allt för att vi hade bråttom till julbrunchen. Det var så himla gott! Nästan värt att jag glömde påsen. 

Uppdatering om vårt lägenhetssökande

I tisdags förra veckan skickade jag och Rikard in en ansökan om lägenhet till Easts nybygge. Vi ansökte om en trea på 83 kvm. Håller nu tummarna för att vi får köpa en lägenhet! Det släpps 120 lägenheter totalt men 40 lägenheter åt gången och efterfrågan är hög på treor. Det var inte riktigt tydligt på hemsidan när man får veta men sista ansökningsdatumet var igår, den 19 november.
 
Se nedan för bilder från Easts hemsida
 
 
 

Rhodos Sunprime Miramare Hotel

 
Hittade några bilder från Rhodos som jag har glömt att visa er. Det här är den vackra vyn från receptionen.
 
 
Vardagsrummet i vår mysiga lounge. Vi blev bjudna på rött vin när vi kom dit. Tyvärr hann vi inte smaka det då vi glömde bort vinet. Vi spenderade inte alls många timmar i vardagsrummet. 
 
 
Utan mestadels av kvällarna satt vi på terassen. Vi brukade även gå rakt ner till havet och hoppa i. Så oerhört mysigt! 
 
 
Exakt här satt vi med datorn och följde EM-kvalet i basket. Skickligt av oss att pricka in vår semestervecka med EM-kvalet. 
 
 
En av alla hundra palmer som fanns på området. 
 
 
En av våra kvällspromenader i solnedgången. Rekommenderar er verkligen att boka det här hotellet om ni är sugna på en charterresa till Rhodos. Fyra av fem stjärnor!