Prepared Girls

 
För en vecka sedan så fick jag och familjen en önskelista från syrran (vi fyller år på tisdag). Hon hade skapat en pdf med bilder på saker hon önskar sig. Hon hade skrivit dit pris, eventuell rabattkod och vart man kunde köpa produkterna. Skiljer sig en hel del från Jull, tösen jag besökte förra helgen, som skapade en powerpoint med bilder över möbler hon ville ha till sin lägenhet.
 
Nu ska jag ta och skapa mig en önskelista. Får se om önskelistan blir i en pdf eller powerpoint.

Hot Gumbo

 
Åkte en spontanare till Göteborg för att umgås med mina flickor. Vi åt brunch, jag smakade en väldigt god och kryddstark maträtt, drack tjejdrinkar, shoppade och fikade på Coffehouse. En riktig girls weekend! Fick även fina tulpaner från min man när jag kom hem. 

Musan till Voldemort

 
Har jag nämnt att Rikards lagkamrat är så ljushyad att jag trodde han var musan till skapelsen Voldemort i Harry Potter-filmerna? Kolla själv (längst till höger). Och ja, jag har faktiskt sett en HEL Harry Potter film. Helt sjukt!
 
Jag som inte ens gillar sci-fi filmer. Såg den sista precis. Sist först och först sist. Förstår inte syftet men jag förstår inte Lena heller så.