Hej du patetiska man

I denna stund när jag skriver detta så är jag rasande. Jag förstår inte syftet med varför DU som krossade min väns hjärta försöker hålla kvar dig i hennes liv.

Efter så många år tillsammans så är hon värd ett respektfullt avslut. Istället så trycker du ner henne på värsta tänkbara sätt så att hon mår dåligt endast för att du ska kunna hålla kvar henne. Och det DU patetiska man är så jävla värdelöst. 
 
Du är den som ansvarar för DITT liv och DINA handlingar. Att påstå att t ex livet var "tråkigt" tillsammans bevisar bara att du inte är man nog att ta ansvar för ditt egna liv. 
 
Jag har sagt det innan och jag säger det igen - det är ett under att du fick henne att älska dig i så många år. Men dem åren är nu äntligen över.
 
Du kommer alltid att fundera över om du gjorde rätt när du avslutade er relation. Hon kommer snart att inse att det var det bästa någonsin som hänt henne. 

Midsommarfirande på Marstand

 
Denna midsommar firade jag med detta härliga sällskap! På fredagen var vi i Filips underbara sommarstuga på Marstrand och resterande dagar befann vi oss i Göteborg. Timmarna flög förbi och jag hade det så himla roligt! Ni vet vänner som sprider glädje och energi? Det är dem. Så oerhört generösa varenda en. 
 
PS. Jag har snattat bilderna från Becca.

Summer in a bowl

 
Försöker skriva ett inlägg här samtidigt som jag försöker hålla upp mina ögon. Envisas med att vara vaken eftersom att jag är ledig imorgon. Gör allt för att kunna utnyttja mina timmar i "frihet" till max.
 
Det är konstigt hur livet blir så mycket bättre under sommaren. Alla vardagliga bestyr blir plötsligt magiska såsom frukost på balkongen. Maten blir genast så mycket godare. Färsk potatis med gravad lax (mums) och så vaniljglass med chokladsås och färska jordgubbar.