A day in Santa Cruz

I söndags tog mina jämnåriga kusiner, Mike och Andrew, mig och syrran till Santa Cruz över dagen. De berättade att Santa Cruz är en stad som är känd för sitt hav, surfing och marijuana. Santa Cruz har även ett college men de flesta som bor i Santa Cruz pendlar därifrån eller har en sommarstuga i området. 

 
Vi började dagen med brunch efter en timmes väntande (man kan skriva upp sig på restaurangens lista och därefter komma tillbaka efter en timme - vilket vi gjorde). Till brunchen fick jag bland annat en kanelbulle och en skål med smör. Jag trodde först det var en skål med glass... 
 
 
Därefter begav vi oss till stranden i den 40 grader värmen! Det var efterlängtat och jag fick äntligen bada. Efter 2 timmar (klarade inte av längre än så) så begav vi oss till Santa Cruzs amusementpark. Och hur vi tog oss dit? Mina kusiner beställde en uber från parkeringen för att det var en mil till platsen. Det visade sig att de menade en MILE vilket är 1,4 km. Haha, enligt Mike så skulle ingen i USA frivilligt gå en mile. 
 
Efter att vi hade åkt alla "barnvänliga" karuseller (skrek konstant) så övertygade vi våra kusiner att gå den milen tillbaka till parkeringen.
 
 

Kommentera här: