PRESENTS: Windy City, San Francisco

Efter tre veckor iväg på drift (USA i två veckor och Stockholm i en vecka) är jag nu äntligen hemma i Jönköping. Delar därför med mig några bilder från San Francisco. Vi spenderade tre dagar och två nätter i staden. Jag tycker verkligen att det är en stad man ska uppleva någongång i livet men det är inte min favoritstad. Jag föredrar värme. Det är inte varmt och det blåser väldigt mycket. Därav namnet "The Windy City". 
 
Golden Gate Bridge
 
Enligt mina föräldrars vänner/våra turistguider så står bron till största del i fog, såsom vi ser på bilden. 
 
Utsikten från Golden Gate Bridge
 
Lombardo Street - The crookedst street in the world 
 
Vi fick faktiskt uppleva hur det var att åka ner för världens sneaste gata. Man fick hålla en låg hastighet för att klara av kurvorna. Förstår inte hur de som bodde där lyckas att parkera på sina uppfarter. 
 
Palace of Fine Arts 
 
Vi åkte till denna urfina byggnaden Palace of Fine Arts. Många åker hit för att ta bröllopsbilder och en del även för att gifta sig. 
 
Söta syrran!
 
Jag under detta superfina träd! Någon som vet vad det heter?
 

3 år tillsammans

Igår firade jag och min man tre år tillsammans på den italienska restaurangen Tattorini. Den ligger lägligt nog precis mittemot Rikards familjs lägenhet i stan. Visade min syster restaurangen på FaceTime när jag satt på balkongen. Hennes respons var "hahah så nära".


Rikard tog deras spagetti och jag tog ravioli fylld med fetaost. Till maten drack vi prosecco. Så himla gott! Till efterrätt delade vi på en mjuk maräng med färska jordgubbar.

Därefter gick vi runt i Stockholm innan vi avslutade natten i soffan till Big Bang Theory. Stormtrivs verkligen i Stockholm med min man!!! Får ångest när dagarna går så snabbt. 

Nu sitter vi i alla fall på färjan mot Ljusterö där vi ska vara i tre dagar. 

Let me sleep

Är nu tillbaka i Sverige och min mans famn. Lyckades på något sätt sova hela första natten i Sverige utan några problem. Tio timmar dessutom. 


Men nu denna natt har varit värre. Vaknade vid 3 och har fortfarande inte lyckats att somna om...