Let me sleep

Är nu tillbaka i Sverige och min mans famn. Lyckades på något sätt sova hela första natten i Sverige utan några problem. Tio timmar dessutom. 


Men nu denna natt har varit värre. Vaknade vid 3 och har fortfarande inte lyckats att somna om... 

I am coming home

Sitter nu på flygplatsen och väntar på att få boarda vårt flyg tillbaka till Köpenhamn. Det är fortfarande lördag kl 19 här i San Jose. När vi landar i Köpenhamn så är det söndag kl 22.


Därefter bilar vi till min storebror i Karlskrona och sover över. Dagen därpå splittas vi, och jag tar flyget till Stockholm. Till världens finaste man och hans familj! Längtar så galet mycket att jag håller på att spricka. ❤

A day in Santa Cruz

I söndags tog mina jämnåriga kusiner, Mike och Andrew, mig och syrran till Santa Cruz över dagen. 


De berättade att Santa Cruz är en stad som är känd för sitt hav, surfing och marijuana. Santa Cruz har även ett college men de flesta som bor i Santa Cruz pendlar därifrån eller har en sommarstuga i området. 

Vi började dagen med brunch efter en timmes väntande (man kan skriva upp sig på restaurangens lista och därefter komma tillbaka efter en timme - vilket vi gjorde). 

Till brunchen fick jag en kanelbulle och en skål med smör. Jag trodde först det var en skål med glass... 

Därefter begav vi oss till stranden i den 40 grader värmen! Det var efterlängtat och jag fick äntligen bada.

Efter 2 timmar (klarade inte av längre än så) så begav vi oss till Santa Cruzs amusementpark. Och hur vi tog oss dit? Mina kusiner beställde en uber från parkeringen för att det var en mil till platsen. Det visade sig att de menade en MILE vilket är 1,4 km. Haha, enligt Mike så skulle ingen i USA frivilligt gå en mile. 

Efter att vi hade åkt alla "barnvänliga" karuseller (skrek konstant) så övertygade vi våra kusiner att gå den milen tillbaka till parkeringen.