Part 2 of 2016

 
juli hade jag två veckors semester. Såg Beyonce & Coldplay Live i samma månad. Hängde dag och natt vid Vättern. Åkte hem till Oskarshamn för att träffa min efterlängtade bf Madde. Blev bjuden på en weekend på Hooks Herrgård av mannens föräldrar. 
 
 
Det är nästan så att jag vill slå mig själv när jag skriver den här meningen. Men trots att jag såg Beyonce live (OMG!!!) så tycker jag att Timbuktus konsert i augusti var sommarens bästa höjdpunkt. Han är definitionen av sommaren för mig. När man hör Timbuktu i högtalarna en sommarkväll så finns det inte mycket som slår den känslan. Sedan att jag och syrran lyckades komma in som ungdomar på Skärgårdsfestivalen och betala 400 kr mindre var också ett mega +++. 
 
 
Sedan kom mysiga september. Vi begav oss till Göteborg för att umgås min bf. Från att dansa till Spice Girls i ett kök med endast tre stolar så hamnade vi på ett rooftop i en av Göteborgs finaste lägenheter. Och det var som att sommaren försvann i och med den helgen. Därefter var det back to reality. Jag började spela basket igen. Jobbet var igång. Den dagliga rutinen kickade in och alla "måsten" var uppbokade i kalendern. 
 

Part 1 of 2016

Nu är det dags för mig att visa 2016 i bilder. I januari åkte jag och syrran till Malmö för att umgås med Golly och se Kevin Hart. Det jag minns tydligast är den gudomliga sushin vi slukade samma kväll. 
 
 
För att vara totalt ärlig så började 2016 som ett skit år. Jag fick dåliga besked om mitt tidigare brytna käkben och tvingades genomföra två operationer. Mitt självförtroende var på minus 1000. Men under Thailandsresan i februari så började jag att acceptera och förstå att det inte var världens undergång. Och jag njöt av varenda sekund där. 
 

 
Mars var en oerhört intensiv månad. Efter tre år på Polismyndigheten så sa jag upp mig och började arbeta för it-företaget Evry som projektekonom. Dagarna gick i ett och det kändes som att jag aldrig skulle förstå allt.
 
 
 
april fyllde jag år och fick såklart ett par sneakers till min härliga skosamling. Känns nästintill obligatoriskt att ha med en sneakersbild i min sammanfattning över året. 
 
 
Maj var den mest händelserikaste månaden detta halvår. I maj så kom sommaren och Sverige vaknade till liv. Det var 20 grader, sol och vi spenderade dagarna ute. Det minnet som mest stod ut var såklart - Göteborgs årliga basketfestival, vilket jag även räknar som ett av årets höjdpunkter. Jag älskar att ha mina vänner samlade på en och samma plats i fyra härliga dagar. 
 
 
Juni var en toppen månad! Jag var klar med operationerna och det kändes som att jag äntligen funnit tillbaka till mig själv. Jag åkte även upp till Stockholm för en kusinhelg med flickorna. Vi åt pasta på Vapiano och drack härliga tjejdrinkar. 
 
 
 

Mina nyårslöften

1. Börja träna regelbundet.
Jag har svårt att få in en rutin i vardagen när jobbet tar så mycket av min tid. Som förra månaden arbetade jag 30 timmar utöver min vanliga arbetstid. Motivationen att gå till gymmet efter en lång arbetsdag är inte på den högsta nivån när man är övertrött och hungrig.
 
Men är det något jag hatar så är det halvhjärtade försök och ursäkter. I år ska jag bli bättre på få in min träningsrutin.
 
 
 
2. Sluta slösa pengar.
Jag behöver lägga mer tanke på vad jag köper, innan jag köper det. Jag har lagt alldeles för mycket pengar på onödiga prylar.