5 saker som jag har tröttnat på

1. Snåla personer
Jag är så trött på folk som åker snålskjuts på alla andra. Personer som säger "eftersom jag inte åt så mycket så behöver jag väl inte betala lika mycket?" eller personer som varken betalar eller, åtminstone, erbjuder sig för att betala när man skjutsar dem.
 
Jag bryr mig egentligen inte om jag betalar mer eller mindre beroende på hur mycket jag äter och jag skjutsar er gärna om jag vägarna förbi. Men att veta att samma personer inte hade gjort detsamma om det vore tvärtom. Det får mig att bli så less.
 
2. Personer som tror att varje handling har en betydelse
Jag tycker det är jättetråkigt för personerna som verkligen tror på varje handling är en handling emot dem. Hur jobbigt är det att leva och tro att hela världen är emot en??? Ni missar självaste livet om ni tänker så! 
 
3. Personer som inte kan se helheten
T.ex Könsdiskriminering. Tro mig, jag har inga problem med att kämpa könsdiskriminering. Men när man fokuserar på att man inte kom in på klubben för att man är man? Då snälla ber jag dig att se "the bigger picture". Tänk på andra situationer när kvinnor, män och transexuella blir negativt särbehandlade på grund av deras kön. 
 
4. Personer som tror alldeles för mycket om sig själva
När jag hör lagkamrater säga "jag fick spela för lite så jag spelar inte fler bortamatcher"... Nästan så att jag spyr på lagkamraten.
 
5. Folk som spyr på min hallmatta
Hahah, detta är inte något som händer vanligtvis. Utan det hände i lördags. MEN jag kommer inte över tanken på att någon faktiskt har spytt på min hallmatta... Har tvättat hallmattan för andra gången idag. Den är ren men jag kommer inte över tanken att det har legat spya på min hallmatta. Får se vad som händer med den. :( 
 

Kommentera här: