Sommarens sista dagar spenderades på balkongen

 
De här två bilderna tog jag för två veckor sedan. Då det fortfarande var någorlunda varmt i Sverige. Jag satte mig till rätta med en filt och serien House of Cards. Hann se tre avsnitt innan det blev för kallt. Jag har precis börjat se säsong 2... och shit vad jag blir överraskad gång på gång. 
 
 
Den här bilden tog jag en kväll efter min promenad. Jag har sagt det många gånger tidigare men detta är det bästa med att bo i Jönköping. Vättern.  
 

Före- och efter bilder på min färgning

Före

Efter

Resultatet efter två timmars färgning hos frisörerna på Hair Fashion. Jag är jättenöjd! Tyvärr så har jag blivit dunderförkyld, som alltid. Efter de två timmarna så däckade jag i soffan. Nu är planen att kurera mig och följa Lenas livestatus på min mans träningsmatch mot Nässjö.

Prep prime från Kicks

 
Som jag tidigare har nämnt på bloggen så består min samling av smink av smink jag har fått av Lena eller smink som Lena har sagt till mig att köpa. I förrgår sa hon åt mig att köpa detta rouge och primer.  Jag försökte köpa en rouge själv i USA men lyckades att ta fel förpackning och kom hem med en concealer istället. Men denna primer rekommenderar jag starkt. Får sminket att hålla hela dagen.