Quick Life Update

En snabb uppdatering om vad som sker/skett i mitt liv. 
 
1. Efter två år så tog jag och Rikard oss i kragen och köpte nya köksstolar till köksbordet. Tidigare hade vi fem mörkbruna köksstolar som vi fått från mina föräldrar. Matchade inte alls med matbordet. Det värsta var dock inte färgen, utan det var att de var galet ostabila. Det kändes som att ryggen på stolen skulle gå av när man lutade sig bakåt. 
 
Nu är stolarna stabila och köket ser otroligt fräscht med matchande färger!!!!
 
 
2. Från och med den 1 april är jag fastanställd hos Evry. På ett år hos Evry så har jag bytt roll från projektekonom till divisionsansvarig över Göteborg. Från konsultuppdrag via Academic Work, till vikariat på Evry och nu fastanställning. Så otroligt skönt!!! Känns alldeles för klitschigt att säga det men hard work pays off!
 
 
3. Jag har börjat gå på spinning. Jag har aldrig förstått det roliga med spinning men efter mitt första pass på Nordic Wellness så blev jag hooked. Inte för att det är superkul utan för att jag aldrig har svettats så mycket i hela mitt liv!!! Och då har jag sprungit intervaller under varje försäsong sedan jag var 13-15 år. Jag har till och med hookat mig en spinningskompis! ;)
 
 

Kommentera här: