irreplaceble

 
 
Inget kan någonsin ersätta känslan av att spela basket. Jag har växt upp med basket. Jag har alltid definierat mig som en basketspelare. Jag har lärt känna mina bästa vänner genom basketen. Jag träffade mitt livs kärlek genom basketen. Trots det så har jag varje år, varje säsong alltid sagt "nu så ska jag sluta spela basket" men så har jag aldrig gjort det. Förutom förra säsongen då jag hoppade av i mitten av säsongen pga en skada. Och för att vara ärlig så trodde jag att jag aldrig skulle kunna komma tillbaka efter det.
 
För jag saknade inte tvånget att träna varje dag. Att prioritera basketen framför allt annat. Att spendera mindre tid med min man än vad jag velat pga tränings-och matchschema. Att alltid säga nej till träffar med vänner pga att man hade träning eller match. Att ha helgerna uppbokade från september till mars. 
 
Denna säsong har jag därför valt att spela i division 2 istället. Mina prioriteringar och förutsättningar är annorlunda. Det är inte basketen framför allt. Det är inte träningar varje dag. Jag måste inte åka till runt hela Sverige för att spela basketmatcher. Och jag trivs så bra med det. Det är inga "måsten" längre. Sedan får vi se när tävlingskänslorna tar över... Det underbara är att det känns som att jag är 14 år igen och mitt enda mission med basketen är att ha kul. 
 
1 Gabriella :

skriven

Så skönt att du trivs med det!!

Svar: Ja, verkligen! :)
Linda Ph

Kommentera här: