The year of 2015

Instagram: Linda9004
 
För att vara brutalt ärlig så började inte 2015 bra. Förutom nyårsmiddagen (som bestod av sushi) med Nasse, Anh och syrran så var januari, februari och mars tre dåliga månader för mig. Jag studerade och arbetade samtidigt som jag spelade basket i division 1. Det innebar väldigt långa dagar och jag hade väldigt sällan någon dag ledig. Dagarna bestod antingen av skola eller jobb och kvällarna var åtsatt åt basketen. Oftast åkte jag direkt från skolan eller jobbet till träningarna. Min man pushade mig genom att laga mängder av matlådor och diska/städa lägenheten.
 
I april så beslutade jag mig för att hoppa av masterprogrammet i samband med min utlandsresa. Jag beslutade mig för att åka med familjen till mitt hemland, Vietnam, efter ungefär 9 år ifrån landet. Och jag ångrar att jag inte har tagit mig hem tidigare. Att se min mormor gråta av sorg när vi åkte hem för att "jag vet inte om jag någonsin kommer se dig igen" fick mitt hjärta att brista.
 
Därefter flöt månaderna på efter april. Det var som att jag levde till liv. Jag kände inte samma stress och kunde faktiskt njuta av dagarna. Åkte till Göteborg för basketfestivalen med mina kompanjoner. Tog semester och flydde till Täby, Oskarshamn och Cypern. Firade min mans examen, min brors examen och min lilla kusins student.
 
Forsatte att spela basket i augusti tillsammans med tvillingen. Vilket var otroligt roligt jämfört med säsongen innan. Jobbade och sedan dess har månaderna flytit på. Firade Beccas födelsedag i september och min barndomsväns födelsedag i oktober. Tills jag fick höra något negativt från tandläkaren och fick sedan dess påbörja min "lilla" process. Levde i otroliga smärtor första dagen men den 26 februari 2016 då är jag fri!!! 
 

Kommentera här: