COUNTDOWN

Bildkälla: pinterest
 
Ni förstår inte hur otroligt trött jag är på att må dåligt. Den här j*vla tandprocessen tar så himla mycket på krafterna. Vi är inne på det fjärde året sedan jag skadade mig och jag har exakt 159 dagar/22 veckor/5,7 månader(!!!) kvar innan jag är klar med skiten (och då räknar jag inte ens med antalet läkningsdagar) men som tur är så jag har världens stöttande syster som har "tvingat" iväg mig på en resa. Ledigheten blev godkänd förra veckan och därefter så beställde vi en resa till Krabi i Thailand. 
 
Jag orkar seriöst inte lägga mer energi på att må dåligt. Så nu jävlar så ska jag bara fokusera på positiva saker!

Kevin Hart i Malmö

 
Kom fram till Malmö igår kväll tillsammans med min syster och barndomsvän. Det blev raka vägen till arenan för att se Kevin Hart. Kön in till arenan tog dock ca 40-50 min pga mängden besökare. Men det var så värt det! Tillsammans med mina kompanjoner så skrattade vi konstant i ca 2 timmar (eller i alla fall jag).
 
Efter showen så blev det den obligatoriska middagen på restaurangen Chill out. De levererar utan tvekan Sveriges godaste sushi.
 
 

You can call me coach

BildarkivCoach Linda & Becca i Gbg
 
Ytterligare en söndag och ännu en helg har gått. Spenderade helgen i Oskarshamn för sista delen av Steg 1 (domare & tränare) utbildningen. Utöver utbildningen så hann jag se en spännande innebandymatch och gå på biopremiären av Oskarshamns nyöppnade biograf. Satt, enligt Becca, i VIP salongen som endast hade tre rader. Blev lurad av Lena, Becca och Lisa att se Tarrantions nya film The Hateful Eight. De påstod att det var en komedi. Jag skrattade INTE en enda gång. Jag blundade däremot ett FLERTAL gånger.