#Dayoff

 
Jag och min man har nu äntligen fått upp tavlorna på väggarna. Det tog ett tag (ungefär 6-7 månader) och jag funderade länge på vad för sorts tavelvägg jag skulle ha, men denna metod var lättast och väldigt fin.
 
Jag måste ändå berömma Rikard för hans tålamod för jag vet faktiskt inte hur många tavelväggar jag har visat honom. Han lärde sig, efter ett tag, att säga "du vet bäst älskling". För såklart var jag tvungen att diskutera med honom varje gång varför han ansåg att just den tavelväggen skulle passa in bäst. 
 
Nu funderar jag dock på vad jag ska ha under tavlorna som inte innebär en alltför stor kostnad. Rikard föreslog att vi skulle hänga små tavlar runt de stora tavlarna... Får se hur det blir med det.

Oskarshamn at it's finest

 
Jag spenderade som sagt helgen i Oskarshamn med familjen och min man. Vi firade mammas födelsedag med tårta, presenter och mat. Jag önskar att jag hade fotograferat maten men hann inte då Lena försökte sluka maten själv. Jag, själv, åt så mycket att jag fick kämpa hårt med att hålla ögonen öppna. Det slutade med att jag fick ta en powernap i Beccas säng för att kunna fortsätta nattens äventyr.
 
Men i alla fall det jag hann ta kort på under vår visit var den korta promenaden med syrran, (Becca) och Rikard. Rikard blev förvånad över att jag inte hade tagit honom dit tidigare och speciellt när jag bor på 5-15 min därifrån. Jag hade dock inget svar. 
 

CELEBRATION TIMEBefinner mig just nu i Oskarshamn efter en kort roadtrip igår. Idag är familjen samlad för att fira mammas födelsedag! Det kommer bli mängder med mat och efterrätt (dreglar redan). Nu inväntar jag bara på att syrran ska vakna så vi kan äta frukost!