The last few days from my phone

 
Så då är mina 11 arbetsdagar på 12 dagar över. Och detta lilla hann jag med efter mina arbetsdagar. På dag 6 så stod min man på balkongen och väntade tålmodigt på att jag skulle komma hem. Dagen efter så firade vi vår 11 månaders dag med rosor och pannkakor till frukost.
 
 
Dag 7 åt jag och min man ute på Texas Long Horn. Vi pratade inte på en halvtimme utan slukade revbenen glupskt. Dag 8 så träffade jag mina vänner på en afterwork vilket innebar alkohol och halvtaskig mat på Red Lion. Dag 9 så träffade jag och syrran äntligen Hanna efter hennes långa utlandsresa. Det firade vi med bio tillsammans med grabbarna och filmen Spy. REKOMMENDERAS VERKLIGEN!! Dag 10 så var planen att festa med arbetskollegorna och Filip såklart.
 
 
Vilket gjorde att dag 11 avslutades med huvudvärk och mega cravings för all skit mat som finns. Slutade mitt arbetspass klockan 21 och tog bilen direkt till McDonalds efter. Slutade med ett kvitto på 144 kronor och everything I desired. 

11 months

 
11 månader med min man och jag har aldrig varit lyckligare.
 

Summer-shopping in Stockholm

 
 
Är nu hemma efter en lång bussresa från Stockholm. Jag hade det jättemysigt i Täby med min man och semesterdagarna försvann i rusande fart. Vi hann med mycket under dessa fem dagar, bland annat; spela basket, sola, grilla, titta på basketmatcher på TV, gå på bio, äta på Ekolunds slott, promenera längs vattnet, äta brunch, träffa släktingar och SHOPPA såklart.
 
På första bilden så kan ni se resultatet från all min fina shopping. Inte så svårt att gissa mina favoritfärger kanske?
 
På den tredje bilden så kan ni se min mans sneaker-shopping. Han köpte inte ett par, utan tre par!!! Hyllan som min kära tvilling gav oss för några dagar sedan ser nu ut som en skohylla.