The story of us

 
För ett år sedan så väntade jag på tågstationen på att Rikard skulle komma. Det var torsdagkväll och jag hade precis slutat kvällspasset. Lyckligtvis så matchade Rikard det perfekt och hans tåg kom inrullandes klockan 22.15.
 
Jag kommer fortfarande ihåg alla känslor när jag väntade på honom. Jag var så galet nervös och pirrig i hela kroppen. Jag tänkte bara på hur jag skulle bete mig mot honom. För vi båda visste att detta besök skulle urskilja sig från de andra besök. Vi hade 3,5 dagar på oss att umgås, åka till min hemstad och träffa min familj för första gången.
 
Den sommaren jobbade jag så sjukt mycket att mitt arbetschema endast tillät mig att var ledig en helg per månad. Rikards schema var annorlunda då han jobbade endast mån - fre i Stockholm. Så när jag sa att jag hade lovat min familj att åka hem under min enda lediga juli helg, så sa Rikard att han gärna hängde med mig hem. Men jag hade aldrig trott att han skulle hänga med.
 
Men från den helgen så blev han min. Det gick från torsdagkväll till söndag helt plötsligt. Hela helgen var ja, underbar. Det var solsken och 25 grader varje dag. Vi badade på dagarna, grillade på eftermiddagen och festade på kvällarna. Det var sommar och jag var tillsammans med världens finaste man.
 
För ett år sedan så gick jag och Rikard till att bli "vi" och jag har inte ångrat en enda sekund av det. Varje gång jag har uppfattningen att det är omöjligt att älska denna man något mer så ändras min uppfattning.

Yet another monday

 
Måndag, vilket med andra ord betyder att helgen är över. Helgen gick snabbare än vad jag hade tänkt mig (som alltid) vilket gjorde att jag aldrig hann förbereda mig för vardagen. Men vi hann med att äta (mängder), spela basket, gymma och såklart festa. Dock bidrog festandet med en del huvudvärk för mig igår och jag kände mig inte riktigt "normal" förrän klockan 10 igår kväll.

The history of Oskarshamn

Bildarkiv: Drunken sister
 
Tillbaka i Oskarshamn för en helg med familjen och mannen. Själv sitter jag med träningsvärk i soffan och väntar på att mina idioter ska vakna. Det är så kul att visa upp min lilla hemstad för min man, men eftersom att staden inte är så stor så är det mestadels personliga historier jag berättar.
 
Det fick syrran uppleva när vi körde förbi ett hus i hamnen och min man vände sig mot Lena och sa "där spydde du".
 
Det är numera mitt nya favoritminne från Oskarshamn.