In need of my beauty sleep

 
 
Är så otroligt trött. Tog fram monopolet igår och spelade tillsammans med familjen efter träningen. Började med fyra personer. 3,5 timmar sedan så hade endast en person gått ut. Kan kort säga att vi gav upp vid 12-tiden. Idag väckte min man mig strax innan 8 och begärde skjuts. Så nu ligger jag död i soffan och väntar på att Lena ska vakna. 
 

Christmas shopping

 
Efter en kort roadtrip till Kalmar med familjen så blev detta en del av resultatet. Tryckte in resten av det jag köpte i bilen. Fick inte tillåtelse av mamma att bära in all shopping då hon ansåg att det var detsamma som att "stöka ner huset"... Hjälpte även mamma att köpa en cross-trainer men den fick absolut inte tas in i huset. Oklart varför hon ville köpa den men nu finns det en monterad cross-trainer i vårt iskalla garage. 

All I Want for Christmas

 
Äntligen hemma för min christmas vacay! Anlände iförrgår, efter en grymt jobbig bilresa tillsammans syrran, och har sedan dess haft fullt upp. Igår var hela familjen samlade och det blev mängder med mat! En del hamnade i matkoma (Lena) och andra pallade trycket (Linda). Därefter blev det julklappsöppning och film. Även att jag verkligen uppskattar alla mina fina julklappar (bild 4) så är nog det bästa med julen att ha mina nära och kära i samma stad! Och ikväll så ska jag få träffa resterande guldklimpar!!!